Recepty paní Čuby

Hodnocení blogu: N/A (hodnoceno 0x)

Online kuchařka receptů, které Tě baví nejen jíst, ale především číst!

Ohodnoťte:

Nejlépe hodnocené články z blogu

Je tu někdo, kdo by neměl rád pizzu? Pizzu, ať už v jakékoliv podobě, má rád sna...

Krémové polévky, to je naše. Pokud to cítíš podobně, pravděpodobně se Ti bude te...

Články z tohoto blogu

Stránky: 1

Poslední přidané články

Kdo už moje recepty čte nějakou dobu, tak jistě ví, že nejsem zrovna sladko pečící typ a z nějakého naprosto neopodstatněného důvodu mi pečení sladkostí připadá extrémně složité. Bublanina s třešněmi je naštěstí tak jednoduchá, že to prostě nelze zmastit. Takže ani já se jí nebráním a nepropadám panice z toho, kolik času pečením strávím. Výsledek je zaručen na 99,9% (0,01% nechávám pro případy zapomenutí bublaniny v troubě a jiné extrémní situace).

Je tu někdo, kdo by neměl rád pizzu? Pizzu, ať už v jakékoliv podobě, má rád snad každý…když je tedy dobrá

Slovenský národní poklad v podobě bryndzových halušek je jednoduchý na přípravu a pokud se dělá z dobrých surovin, tak je to veliká dobrota. Mě halušky naučil můj slovenský děda a jestli chcete, teď je naučím i já vás :-) (recept včetně videa a podrobně nafoceného postupu)

Pro komentování a hodnocení je nutné se přihlásit.